LAATSTE

Beste leden,

Door de explosieve stijging van het coronavirus heeft het bestuur van WSV-Echt besloten de wintertocht van 12 december niet te laten doorgaan.

Tevens hebben wij van de verenigingen die de FLOW-wandeling op 5 december zouden organiseren dat ook deze wandeling ook niet zal doorgaan.
Wandelen in georganiseerd verband is nagenoeg niet meer mogelijk, ieder kan natuurlijk individueel genieten van een wandeling door de natuur.

Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd,
Namens bestuur WSV-Echt
Jo Mestrom

Nieuwe datum dia-presentatie

Beste leden,

Ivm de overheidsmaatregelen kan de Dia-presentatie op woensdag 17 november 2021 a.s. niet doorgaan. Echter we hebben getracht om een oplossing te zoeken en we waren natuurlijk afhankelijk van de Fam Reinartz en de uitbaters van Broen Café.

Uiteindelijk hebben we kunnen realiseren dat we de Dia-presentatie op zondag 28 november a.s. kunnen houden. Aanvang: 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur zijn jullie van harte welkom bij Broen Café De Mert aan de Marktstraat te Echt. (Het protocol van de coronamaatregelen zal wel gehandhaafd worden, maar dat spreekt voor zich)

Gelieve mij wel laten te weten of jullie inderdaad op deze dag kunnen komen of je eventueel afmelden. Mocht dat niet lukken, dan wordt het inschrijfgeld natuurlijk teruggestort.

Hopelijk tot ziens en blijf vooral gezond!

Met vriendelijke groet,

Rob van Kerkom
Namens bestuur WSV ECHT

AFGELAST

Een jaarlijks terugkerend wandel-evenement voor het hele gezin !!

Datum: 5 december 2021.

Waar: Café- Zaal Bergerac, Schaapsweg 24, 6077 CG St. Odiliënberg